Opptil 20-25 % på Autoclub Campinger som medlem!

Meld deg inn nå!  100 Nkr Medlemskap!

  Vi er der for deg!

BOBILFOLKET

 Bobiler Caravan Camping

 

Ozonmaskin til Leie Kr 250,00

[email protected]


Beskrivelse


Teknisk data:

Modell: 5G
AC 220-240V/ 50-60Hz

Energibruk: 60W

Ozon produsert: 5000 mg/t

Vekt: ca 5 kg

Det har aldri vært enklere å få frisk og ren lukt i din bil eller leilighet. Med denne brukervennlige luftrenseren, vil du enkelt og permanent fjerne vond lukt i bil, camping, båt og hjem.

Med en ozonmaskin kan du på 60 minutter få fjernet lukt av husdyr, mugg, oppkast, røyk og annet i selv store rom. 

Den lukten du kjenner i lufta rett etter det har regnet på høsten, den litt elektriske og helt rene luften, det er det som er ozon. Det forekommer naturlig i naturen, og binder seg til molekyler som forårsaker stygg lukt. 

Hvis du bruker maskinen i kombinasjon med støvsuging og rens av f.eks. seter, vil du kunne permanent fjerne lukt i selv gamle biler. Dette inkluderer luftanlegget i biler eller bygg. 

En ozongeneratorer produserer ozon og lages for å gi en effektiv og sikker behandling av lukt og mikroorganismer uten bruk av kjemikalier. Ozon må produseres på stedet da ozon brytes rask ned. For å skåne ozongeneratoren skal den bare brukes i tørre miljø. Har et rom, tepper e.l. blitt vasket må det tørkes godt før ozonering.

For bruk i bil:

Lukk alle vinduer og dører, sett maskinen midt i bilen og sett timer til 60 minutter. Om ønsket rens av luftanlegg, start bilen, sett på omluft og sett timer til 60 minutter.

Etter fullført behandling, la dører være åpne i minst 30 minutter, ved 60 minutters behandling. Ozon brytes raskt ned, og resterende lukt av ozon forsvinner raskt av seg selv. Hele prosessen anbefales å gjøres ute i fri luft, og for best resultat anbefales det å kombinere med nøye støvsuging og generell vask av interiør.

For brukt i bolig:

Best resultat fås i mindre rom, men kan behandle større lokaler. Ikke la planter, kjæledyr eller annet være i rommet ved behandling, da ozongass i store konsentrasjoner er giftig. Sett timer på 60 minutter og forlat gjerne boligen. La ozonet bryte ned minst 30 minutter før du går tilbake til rommet/boligen. 
Bla i tjenestene  våre!

 Travel & Leisure

Autoclub Norge og Bobilfolket vill selge dette produkt i Skandinavien!

Rent vann er viktig når vi er ute og reiser!

Vill dere vite mere send oss en mail!


Bakterier i magen og tarmer er meget farligt og med dette produkt kan vi forebygge dette!


Mobile Homes
  Reise sikkerhet takket være Aqua Sanitec


Når vi reiser med egen bobil,  på campingplasser eller reiser med fritidsbåt, ønsker vi ikke å gi opp helse og godt drikkevann. Men hvordan kvaliteten på drikkevannet forbli den samme når den er lagret i mobile tanker på ferie eller i fritiden? Og hvor rent nøyaktig er det vannet som du fyller opp på havna? Aqua Sanitec sikrer at du har rent drikkevann tilgjengelig til enhver tid om bord av din fritidsbåt eller i din mobile hjem.

Klor, innskudd som skitt og sand samt bakterier som utgjør en helserisiko forringe kvaliteten på drikkevannet inni mobilen din hjemme vanntank. Spesielt stillestående vann er utsatt for bakteriell forurensning i drikkevannsnettet som kan ha skadelige effekter for mennesker. Høye temperaturer i en feriedestinasjon varme vannet temperaturen inne i tanken og dermed fremme spredning av bakterier. Omfanget av vannforurensning i lukkede tanker kan dermed veldig raskt nå skadelige nivåer. Aqua Sanitec med sine membranfiltre, og tilbyr eiere av bobiler omfattende beskyttelse mot bakterier i drikkevannet.

Selv om båten er det risiko for forurensning av vanntanken . Vannet kan være forurenset av skitnet fylleslanger og lang stagnasjon. Ved innsamling av ferskvann i havn ytterligere risiko oppstår - bakterier kan komme inn din tank, og kan utgjøre en fare for helsen til alle om bord. Så for å sikre trygg behandling av drikkevann i mobile tanker, er kjemisk rensemetoder som brukes ofte.

Med støtte fra Umweltbundesamt (DBU) har Aqua Sanitec morselskap, Aqua gratis, utviklet filtersystemer som beskytter din vannforsyning i en kostnadseffektiv og miljøvennlig måte mot bakteriell forurensning uten kjemikalier. Aqua Sanitec tilbyr to membranfiltreringsløsninger for alle mobile vanntanker som resulterer i en klar forbedring av vannkvaliteten, og som oppfyller de mikrobiologiske kravene i drikkevanns forordningen .

 

 Dine fordeler
Bestemt barriere mot bakterier og partikler foran tankinnløpet
Brukervennlighet-bruk
Levetid på en sesong
Ingen flere kjemiske behandlinger nødvendige
Miljøvennlig som en gjenbrukbar produkt
Funksjon sikres av en profesjonell rengjøring og testing tjeneste

Leveres med!

1 Membran-Filter AS Fill
1 Kuffert til opbevaringen
1 Vandslangeadapter til 13 mm-slange / 1/2“
1 Vandslange til påfyldningen fra filter til vandtanken

1 Brukerveiledning

AS Fill er et miljøvenlig gjenbruksprodukt, der efter et år 1 sesong sendes retur til  Aqua Sanitec GmbH. Her renses filteret og blir testet. Efterfølgende får kunden filtersystemet tilbage (den blir registreret med et nummer) 

Denne service anbefales også hvis filteret ikke skal brukes i en lengere periode.  Denne service koster 370 Nkr

Bobiler Tilsalgs

Vi fremskaffer den bobilen du ønsker deg og til den beste prisen på markedet!

Våre annonsører er fra Norge Danmark Sverige Tyskland

Denne kjøper du hos.

 Skandic & Nordic Reisemobile GMBH