top of page

Lærkelunden Camping

Her kommer vår nye annonsør i Danmark!

Vi kommer med video og bilder senere t over sommeren!


Kom på camping i Sønderjylland og nyt hverandre, livet i haven og vår gode service


Lærkelunden ligger rett ut til Flensborg fjord, og det er en flott utsikt over vannet fra nesten alle plassene.

Hos Lærkelunden finner dere en helt spesiell atmosfære. Vi er en campingplass i det sørlige Jylland med circa 250 enheter, arealet er både velpleid og parklignende, og vi behandler det som om det var vår egen hage. Det gjør vi selvfølgelig for våre gjesters skyld, da vi har ambisjon om å være blant Sønderjylland og hele Sørdanmarks foretrukne campingplasser.

Lunden beskriver campingplassens plassering i terrenget. Landskapet – lunden – er et sted med le, og hvor solstrålene fort gir varme, og busker og trær sørger for tiltrengt skygge. Vi ser på oss selv som en af de aller hyggeligste campingplassene i Sønderjylland

Vi ser fram til å ønske dere velkommen her hos oss


Ruth og Henrik Kragh

Tilbud

Her på siden kan dere finne noen tilbud til deres neste campingferie eller leie av hytte hos Lærkelunden Camping.

Vi har inndelt vår sesong i 4 kategorier, A, B, C og D. Selv om har forskjellige faste priser i hver av kategoriene, har vi også laget noen spesielle tilbud som oppdateres løpende. Sjekk alltid vår tilbudsside for dine campingmuligheter hos Lærkelunden

Frisk luft og natur i Sønderjylland

En av grunnene til at våre gjester nyter deres campingferie hos Lærkelunden er fordi vi kan tilby en unik plassering rett i strandkanten. Den flotte utsikten, gressplener og velholdte trær og busker som det var din egen hage.

Lærkelundens unike plassering i strandkanden gjør at våre gjester nyter oppholdet og slapper av. Plasseringen rett ved fjorden og den flotte utsikten gir noe ekstra til oppholdet, og synet av en nyklippet gressplen, velholdte trær og flotte busker kompletterer oppholdet og gir ro for kropp og sjel. Vi behandler våre trær, busker og gressplen som om det var vår egen hage.

Ønsker man å oppleve området på sykkel, er det naturligvis noe som kan arrangeres. Det er sykkelsti til Gråsten, og området byr på mange forskjellige sykkelruter rundt Gråsten slott, som også kan kombineres med gåturer i det historiske området rundt fjorden og Dybbøl Banke.

Priser

Her finner du prisene for å være på campingferie i Lærkelunden. Prisene for leie av hytter og campingvogn finner du under punktet utleie

Felles for alle opphold på Lærkelunden er at varmt vann i kjøkken og bad, pluss bruk av svømmehallen er gratis når oppholdet på selve plassen er betalt.

På Lærkelunden har vi delt året opp i 4 sesonger; A, B, C og D.

Sesonger 2018:

Åbent: 23.03.18 – 21.10.18

A : Pinsen (18/5-21/5), fellesferien 6/7-5/8

B: Kr. Himmelfart (9/5-13/5 ), 29/6-6/7, 5/8-12/8

C: 28/3-2/4 påsken, 26/4-29/4, 1/6-29/6, 12/8-26/8, 12/10-21/10

D: 23/3-21/10 utenfor sesong A, B og C

Vi kan også tilby rabatt for pensjonister og spesielle priser for sesongplasser.


Finn oss

Lærkelunden Camping

Nederbyvej 25, 6300 Gråsten

Tlf.: +45 74 65 02 50

bottom of page