top of page

Ozonmaskin til Leie Kr 250,00

Beskrivelse


Teknisk data:

Modell: 5G

AC 220-240V/ 50-60Hz

Energibruk: 60W

Ozon produsert: 5000 mg/t

Vekt: ca 5 kg

Det har aldri vært enklere å få frisk og ren lukt i din bil eller leilighet. Med denne brukervennlige luftrenseren, vil du enkelt og permanent fjerne vond lukt i bil, camping, båt og hjem.

Med en ozonmaskin kan du på 60 minutter få fjernet lukt av husdyr, mugg, oppkast, røyk og annet i selv store rom.

Den lukten du kjenner i lufta rett etter det har regnet på høsten, den litt elektriske og helt rene luften, det er det som er ozon. Det forekommer naturlig i naturen, og binder seg til molekyler som forårsaker stygg lukt.

Hvis du bruker maskinen i kombinasjon med støvsuging og rens av f.eks. seter, vil du kunne permanent fjerne lukt i selv gamle biler. Dette inkluderer luftanlegget i biler eller bygg.

En ozongeneratorer produserer ozon og lages for å gi en effektiv og sikker behandling av lukt og mikroorganismer uten bruk av kjemikalier. Ozon må produseres på stedet da ozon brytes rask ned. For å skåne ozongeneratoren skal den bare brukes i tørre miljø. Har et rom, tepper e.l. blitt vasket må det tørkes godt før ozonering.

For bruk i bil:

Lukk alle vinduer og dører, sett maskinen midt i bilen og sett timer til 60 minutter. Om ønsket rens av luftanlegg, start bilen, sett på omluft og sett timer til 60 minutter.

Etter fullført behandling, la dører være åpne i minst 30 minutter, ved 60 minutters behandling. Ozon brytes raskt ned, og resterende lukt av ozon forsvinner raskt av seg selv. Hele prosessen anbefales å gjøres ute i fri luft, og for best resultat anbefales det å kombinere med nøye støvsuging og generell vask av interiør.

For brukt i bolig:

Best resultat fås i mindre rom, men kan behandle større lokaler. Ikke la planter, kjæledyr eller annet være i rommet ved behandling, da ozongass i store konsentrasjoner er giftig. Sett timer på 60 minutter og forlat gjerne boligen. La ozonet bryte ned minst 30 minutter før du går tilbake til rommet/boligen. 

Bla i tjenestene våre!

Travel & Leisure

Autoclub Norge og Bobilfolket vill selge dette produkt i Skandinavien!

Rent vann er viktig når vi er ute og reiser!

Vill dere vite mere send oss en mail!


Bakterier i magen og tarmer er meget farligt og med dette produkt kan vi forebygge dette!

Mobile Homes

Reise sikkerhet takket være Aqua Sanitec

Når vi reiser med egen bobil, på campingplasser eller reiser med fritidsbåt, ønsker vi ikke å gi opp helse og godt drikkevann. Men hvordan kvaliteten på drikkevannet forbli den samme når den er lagret i mobile tanker på ferie eller i fritiden? Og hvor rent nøyaktig er det vannet som du fyller opp på havna? Aqua Sanitec sikrer at du har rent drikkevann tilgjengelig til enhver tid om bord av din fritidsbåt eller i din mobile hjem.


Klor, innskudd som skitt og sand samt bakterier som utgjør en helserisiko forringe kvaliteten på drikkevannet inni mobilen din hjemme vanntank. Spesielt stillestående vann er utsatt for bakteriell forurensning i drikkevannsnettet som kan ha skadelige effekter for mennesker. Høye temperaturer i en feriedestinasjon varme vannet temperaturen inne i tanken og dermed fremme spredning av bakterier. Omfanget av vannforurensning i lukkede tanker kan dermed veldig raskt nå skadelige nivåer. Aqua Sanitec med sine membranfiltre, og tilbyr eiere av bobiler omfattende beskyttelse mot bakterier i drikkevannet.


Selv om båten er det risiko for forurensning av vanntanken . Vannet kan være forurenset av skitnet fylleslanger og lang stagnasjon. Ved innsamling av ferskvann i havn ytterligere risiko oppstår - bakterier kan komme inn din tank, og kan utgjøre en fare for helsen til alle om bord. Så for å sikre trygg behandling av drikkevann i mobile tanker, er kjemisk rensemetoder som brukes ofte.


Med støtte fra Umweltbundesamt (DBU) har Aqua Sanitec morselskap, Aqua gratis, utviklet filtersystemer som beskytter din vannforsyning i en kostnadseffektiv og miljøvennlig måte mot bakteriell forurensning uten kjemikalier. Aqua Sanitec tilbyr to membranfiltreringsløsninger for alle mobile vanntanker som resulterer i en klar forbedring av vannkvaliteten, og som oppfyller de mikrobiologiske kravene i drikkevanns forordningen .

 Dine fordeler

Bestemt barriere mot bakterier og partikler foran tankinnløpet

Brukervennlighet-bruk

Levetid på en sesong

Ingen flere kjemiske behandlinger nødvendige

Miljøvennlig som en gjenbrukbar produkt

Funksjon sikres av en profesjonell rengjøring og testing tjeneste


Leveres med!

1 Membran-Filter AS Fill

1 Kuffert til opbevaringen

1 Vandslangeadapter til 13 mm-slange / 1/2“

1 Vandslange til påfyldningen fra filter til vandtanken

1 Brukerveiledning

AS Fill er et miljøvenlig gjenbruksprodukt, der efter et år 1 sesong sendes retur til Aqua Sanitec GmbH. Her renses filteret og blir testet. Efterfølgende får kunden filtersystemet tilbage (den blir registreret med et nummer)

Denne service anbefales også hvis filteret ikke skal brukes i en lengere periode. Denne service koster 370 Nkr

Skriv ned deres ønsker!
 
El-Scootern AS finner dere
samme sted som LPG Dikeveien Fredrikstad
 
Det er der du skal kjøpe gass og el scooter!
www.bobilfolket.com
 
www.el-scootern.no
 
El-Scootern
HjemEl-ScootereEco Logic?ServiceNyheterOm oss
Kontakt Oss
 
Dette er stedet du bør handle skal du ha en EL-Scootern.
Fortell at du fant produktet hos Bobilfolket og Autoclub.

La noen videoringe deg i løpet av 10 sekunder, rett i nettleseren uten nedlastning!

Last ned appen ByeBuy og få verdens beste måte å ringe på!

Trykk på Linken nedenfor og på 10 sekunder kan dere se familie og venner direkte!!!

Dette er videoløsningen for deg som trenger å videoringe med venner, familie eller kunder for den saks skyld. Ingen nedlastning eller installasjon for den du ønsker å videoringe med. Du kan videoringe på alle mobiler, nettbrett og datamaskiner som har en nettleser installert. Om det gjelder en bedrift kan det også settes opp videosentralbord for innkommende kunder slik at det kan viderkoble samtaler(betalt tjeneste). Kjekt ikke sant?

Navn*

E-postadresse*

Melding*

Bobiler Tilsalgs

Vi fremskaffer den bobilen du ønsker deg og til

den beste prisen på markedet!

Våre annonsører er fra Norge Danmark Sverige

Tyskland Denne kjøper du hos.

Skandic & Nordic Reisemobile GMBH

bottom of page